maanantai 7. heinäkuuta 2014

Agirotua tuutin täydeltä

Kesä alkoi sopivasti uudelleen agirodun kunniaksi, ja majapaikkamme paras puoli aseman seudulla oli koirien uimaranta. Asemalla oli muutenkin rauhallista junien huminaa lukuunottamatta, joten saimme nukkua hyvät yöunet.

Se olikin tarpeen, kisapäivät olivat pitkiä ja uuvuttavia, vaikka ohjelma oli ns. kevennetty. Ei tasoituskilpailua, ei cavalierjoukkuetta, ja SM-karsintaradan lisäksi kv-rata vain Remulle.

Karsinnan rataantutustuminen oli inhottavasti lauantaina jo klo 7.30, joten herätys oli heti kuuden jälkeen. Andyhän on aina valmis, kun on agilitystä kyse, mutta Remu ei tuntunut heränneen ollenkaan. Karsintarata oli sen verran hankala, että Andy selvitti tiensä finaaliin jopa viidellä virhepisteellä, jotka se keräsi loikkaamalla puomin kontaktin "upeasti".


Remun karsintarataa ei viitsi tähän edes laittaa, se mm. jätti kepit kesken ja muutenkin melkein käveli radan läpi.

Finaalissa Andyllä oli jo vähän puhti pois varmaan helteestäkin johtuen, ja TAAS se loikkasi sen perhanan kontaktin.

Tänä vuonna sijoitus oli reilun sadan joukossa 20. Ihan kelpo suoritus veteraanille.

Remu oli jo vähän vikkelämpi kv-radalla, mutta sekin sitten erehtyi loikkaamaan puomin kontaktin. Se tuntuikin olevan poikien teemana tänä vuonna agirodussa.


Sunnuntaina tulessa oli junioriosasto - Suvi nuorten avo-SM-radalla Remun kanssa ja Dave koikkereiden möllijoukkueessa. Suvi sai Remun tekemään täydellisen puomin, mutta kepeille vienti vähän epäonnistui. Suvi on mennyt enemmän Andyn kanssa, joka osaa ottaa ensimmäisen välin melkein mistä suunnasta tahansa. Vitosella Suvi sijoittui kuitenkin hienosti neljänneksi haastavalla radalla.Daven debyytti agilityradoilla sujui jokseenkin davemaisesti. Se juoksenteli sinne tänne, lähinnä ohi esteiden, mutta hyvällä vauhdilla ja iloisesti. Tekemisen riemu onkin se asia, johon Daven kanssa on yritetty kiinnittää huomiota. Oli kiva nähdä, että tungoksesta ja metelistä huolimatta Dave oli oma iloinen itsensä. Joukkueen lopullinen sijoitus oli 10. Mutta tässä kisassa tärkeintä olikin osanotto!


Tarkkana kuin porkk...dave!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti