sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Oho

Takana taas yhdet piirinmestaruuskisat. Tällä kertaa haaviin ei jäänyt oikein mitään, sillä lopputuloksissa lukee HYL, HYL ja vielä kerran HYL. Eli Andyn pm-kisat HYL, Remun pm-kisat HYL, joukkue AVA-cavat HYL. Oho...

Agilityssä kaikki on niin pienestä kiinni. Jos saa jossitella (ei saa mutta jossittelen silti), Andyn pm-pronssi haihtui yhteen unohdettuun hyppyyn ja joukkuekulta siihen, että ohjaaja ei ehtinyt korjata yhden hypyn kiertoa. Remu taas olisi ollut yksilökisassa hopealla, jos... (ja huokaus).

Huumorintaju oli kieltämättä hiukan koetuksella, kun jättipotti oli näinkin lähellä. Jotain hienoakin sentään: yksilöagiradalla oli peräti neljä kontaktiestettä (A, keinu ja puomi x 2), ja pojat selvittivät jokaikisen puhtaasti. Myös joukkueagiradan kontaktit sujuivat mallikkaasti. Siis 14 alastulokontaktia, eikä käsi noussut kertaakaan!

Andyn päivä sai sikäli mietteliääksi, että sen stressitaso nousi päivän edetessä korkeammalle kuin koskaan. Mistä se kaikki ne kierrokset veti, voi vain arvailla, mutta toistamiseen en haluaisi nähdä sitä lähes hysteerisessä tilassa. Nyt levätään, rauhoitutaan ja pistetään mietintämyssy päähän. Kisatauko tekee varmasti hyvää, mutta mitä sen jälkeen, saa nähdä. Nyt keskitytään Andyn kanssa hetkeksi tokoon ja rally-tokoon.

Tässä vielä poikien yksilöagiradat, joista Andylle HYL ja Remulle 0.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti