sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusaksat

Asuntoauton innoittamana ilmoittauduttiin ekaa kertaa juhannuskisoihin Kaarinaan. Paikan vaihdos Tuorlasta Tsaun kentälle ei meitä harmittanut, kun ei ollut vertailukohtia aiempiin vuosiin. Pelkkää plussaa oli se, että suurin osa aiempien vuosien kisaajista jäi pois, joten kisaajia oli vähän, vain parisenkymmentä per säkäluokka.

Molemmille pojille oli perjantaina ohjelmassa kaksi starttia, ja Remulle vielä lauantaina kaksi. Andy sai huilata lauantain, mitä se nyt stressaamiseltaan ehti... Yön vietimme Tuorlassa, jossa oli hiljaista ja rauhallista. Meillä oli jopa oma juhannussauna!

Kisoista jäi kahdenlaiset tunnelmat. Toisalta perjantaina molemmat pojat ylsivät palkintopallille, toisaalta Remun jähmeä vauhti herätti mietteitä. Onko se jo parhaat päivänsä nähnyt?

A-rata perjantaina sujui Andyltä mallikkaasti, ja se sijoittui nollalla viidenneksi. Remun vuorolla ohjaaja unohti radan kun ajautui vähän väärään paikkaan, tästä vitonen, eikä päästy vertailemaan poikien aikoja.

Andyn A-rata.

Remun A-rata.


Ykkönen, kakkonen ja kolmonen palkintopallilla.
B-rata oli Minna Räsäsen käsialaa, ja niin vaikea hyppyrata, että nollat jäivät kaikissa kokoluokissa vähiin. Koukerot olivat nopeille koirille liikaa, joten Andy nousi nollaradalla toiseksi ja Remu kolmanneksi. Molemmille tuli vähän yliaikaa.
Andyn paras sijoitus hyppyradalla ikinä, 2.

Remu oli hypärillä heti Andyn jälkeen kolmas.

Lauantai alkoi Anne Saviojan agiradalla, joka sujui Remulta jähmeästi, ja lopusta vielä vitonen puomin kontaktin loikkauksesta. Etenemä jäi todella vaisuksi, vaikka radalla takaakiertoja olikin.

Hyppyrata olikin sitten Leena Rantamäki-Lahtisen suunnittelema juoksurata. Tässä Remukin pääsi jo yli neljä metriä sekunnissa, mutta nopeampikin se on joskus ollut.

C-radalla kontaktivirhe ja yliaikaa.

D-rata oli kunnon juoksukisa.

Dave oli taas maailman paras kisaturisti. Lämppäesteitä oli niin mukavasti, että sekin pääsi välillä aksaamaan.Kisaamisen lomassa ehdimme myös ihastella Littoisten rantamaisemia.

Andy ja Remu kävivät tervehtimässä Tuorlan lampaat.
Dave ei ihan uskaltanut nenäetäisyydelle.
Andyn kotimatka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti