sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Virallisia tuloksia

Nyt on sitten korkattu viralliset kisat rally-tokossa sekä Andyn että Daven kanssa. Andy sai jatkaa kisaamista avoimessa luokassa, ja Dave aloitti tietenkin alusta, koska ei ehtinyt kisaamaan ennen lajin virallistumista.

Päivä oli pitkä ja uuvuttava, kun ensin talkoiltiin aamukahdeksasta lähtien. Koirien kuljetuspalvelu toimi kuitenkin hyvin, ja Andy tuotiin kisapaikalle sopivasti puoliltapäivin. Jostain syystä jännitin ihan hirveästi, mikä näkyy kisaradassa hyvin siinä, etten luota Andyn seuraamiseen yhtään. Kuljen itsekin ihan vinossa, kun yritän varmistaa, että Andy varmasti tulee mukana.

Andy suoriutui radasta hienosti, pahin nuuskimisvaihe on ilmeisesti jäänyt leikkauspöydälle. Haukkumista kastrointi ei ole hillinnyt, mutta aika hyvin se pysyi kurissa. Vasta lopun juoksuosuudella haukku yltyi liiaksi. Yhteensä haukkumisesta lähti 6 pistettä, 2 x 3 pistettä. 1 piste lähti kyltiltä neljä (puutteellinen yhteistyö) ja täysi kymppi takapään käyttöä mittaavasta tehtävästä kyltiltä 11 (täysin eriaikaan suoritettu tehtävä). Yhteensä pisteitä tuli 83, eli kirkkaasti hyväksytty. Hyvä Andy!


Kuljetuspalvelu haki Andyn ja toi Daven iltapäivällä kolmelta. Pitkä päivä oli jo taittanut suurimmalta jännitykseltä terän ja Dave oli hyvin kuulolla. Uusi, vastahankittu ongelma näkyi kuitenkin radalla selvästi, nimittäin maan nuuskiminen. Tallin matto on täynnä hyviä hajuja, jotka eivät aiemmin kiinnostaneet Davea yhtään, mutta viime viikkoina tilanne on muuttunut.

Nuuskimisesta lähti 7 pistettä epätarkasti suoritettuina tehtävinä ja puutteellisena yhteistyönä. Kaikki tehtävät tuli kuitenkin suoritettua niinkuin Dave ne osaa. Loppuradalla Dave teki myös vakitemppunsa, antautui rapsuttamaan kaikessa rauhassa. Tämän se on kuitenkin tehnyt niin monta kertaa, että olin varautunut siihen. Yhtään ylimääräistä istumista ei tullut, koska rapsutus alkoi edessä istuessa, missä pitikin istua. Heti kun kutinat oli hoidettu, jatkoin liikettä eli otin Daven vasemmalta sivulle ja liikkeelle. Pisteitä Dave sai yhteensä 93, ja kotona alkoi heti kisakalenterin katselu entistä innokkaammin.

 Kiitos kaverit tsempeistä, niistä oli apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti