sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ladakin voittaa joskus!

Sokea kanakin jyvän löytää, ja puolihidas/nopea cavalier voi voittaa agilitykisan - ehkä noin joka neljäs vuosi...

Tällainen outo sattumus kohtasi Nokialla, jossa sentään oli mukana jokunen huippukin. Remu paahtoi sitä itselleen omaa vauhtia, teki puhdasta rataa, ja nollien pienestä määrästä arvelimme sen saattavan yltää jopa palkintopallille. Niinhän se ylsikin, ihan sinne ykköspallille saakka! Remu on ollut lukuisia kertoja kakkosena ja kolmosena, mutta ykkönen se on ollut kolmosluokassa vain kerran tätä ennen. Sen voitto vaatii muilta epäonnistumista. Mutta silti - tänään Remu oli paras. Mahdollisuudethan ovat samat kaikilla.


 Lada kaasuttaa voittoon, kun muut häseltävät.

Hyppyradalla Remu varmisteli tuplanollan, viidennen tälle kisakaudelle. Etenemä neljä m/s ja sijoitus se normaali kuudes. :)

Andy vietti Nokialla 8-vuotispäiviään. Se keskittyi pitämään hauskaa ja häseltämään. Katkaisi mm. hihnansa ennen ensimmäistäkään starttia... Ekalla agilityradalla sen piti myös palata vanhoihin ikiaikaisiin tapoihinsa ja bongata kuvaaja kesken radan. Hetken nuuskuttelutuokion jälkeen matka jatkui puhtaasti, mutta yliaikaahan tuosta tuli. Hyppyrata oli muuten puhdas, mutta yksi rima putosi.


Andy bongaa tutun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti