keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Mediykkönen

Nyt se on virallista - Dave on mediksi mitattu ja ensimmäisen kisansa kisannut. Tämä historiallinen tapahtuma näki päivänvalonsa TamSKin tuttuakin tutummassa harjoituspaikassa Tallilla 11.11.2014. Itse mittaus veti Daven jäykäksi ja selän köyryyn, mutta siitä huolimatta tulos oli selvä medi.

Hyppyrata oli Johanna Nybergin käsialaa, ja erikoisin hyppyrata mitä koskaan olen nähnyt. Radalla oli nimittäin 18 tavallista hyppyestettä ja kepit. Ei putkea, ei pituutta, ei muuria, ei rengasta, ei pussia... Tunnelma vähän lässähti, olisi nimittäin ollut kiva nähdä, miten Dave suoriutuu kisaradalla erinäisistä esteitä. Hypätähän se kyllä osaa.

Dave on hyvähermoinen pikku otus, se nähtiin taas kerran. Mittaushässäkästä ja pitkästä odottelusta ei näkynyt merkkejä, kun Dave halusi radalle jo rataantutustumisen aikana. Lähdössä se pysyi hienosti ja ratakin sujui mallikkaasti aina esteelle numero 12, jossa ohjaaja veti koiran esteen ohi. Askelmerkit olivat haussa vielä seuraavallakin esteellä, mutta loppurata meni taas hyvin. Pujottelukin suoritettiin virheittä, joskaan ei sellaisella vauhdilla mihin Dave parhaimmillaan pystyy.

Oli kiva nähdä, että kisatilanteessakin Dave toimii hyvin. Kunhan kontaktit saadaan kuntoon puomilla ja A:lla, kisoja on luvassa enemmän. Nyt lähimaastossa ei hyppyratoja ole ennen kesää, ellei sitten lähdetä Janakkalaan asti sellaisen perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti