tiistai 26. huhtikuuta 2016

Sadetta ja pilvipoutaa

Säätiedotus kertoo Daven keväästä. Parin suht hyvän kolmosten kisan jälkeen alkoi hyllyputki, joka onneksi katkesi lopulta Liedossa. Hyllyjä ehti tulla kuusi peräkkäin, joten eihän tuo nyt niin hirveän pitkä putki lopulta ollut, vaikka siltä vähän tuntuikin.

Liedossa lopulta haaviin jäi Daven eka aginolla Ritva Herralan radalta. Toinenkin oli lähellä, mutta Dave eksyi keppien kakkosväliin. Tästä vitonen, ja hyppyradalta sitten hylkäys. SM-nollia on nyt kasassa kolme, kaksi hyppäriltä ja yksi agiradalta. Päätettiin siis aloittaa operaatio SM-nollien keräys, ettei ihan jäisi viime tippaan.

Mutta mutta. Viime viikonloppuna Dave pinkaisi metsässä rusakon perään ja tuli kolmijalkaisena takaisin. Reiden sisäsyrjästä löytyi vertavuotava mutta pieni haava, joka näyttää parantuneen hyvin. Koira on silti edelleen enempi vähempi kolmijalkainen, ja lauantain kisat lähestyvät kovaa vauhtia.

Nopeaa parantumista toivotaan tietysti ennen kaikkea koiran itsensä takia, SM-nollien keräilyä tehdään sitten kun voidaan.

Ainakin yhdet arvokisat kesään silti mahtuu. Remun kanssa on päätetty lähteä Keminmaalle paragilityn SM-kisoihin. Jännää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti