lauantai 16. maaliskuuta 2013

Paikkamakuu lämpöisellä kotisohvalla

Juuri nyt meidän pitäisi Andyn kanssa olla tokokokeessa Tallilla. Peruin kuitenkin kokeen viime tipassa tuomarivaihdoksen vuoksi, ja kun nyt katson mittarin näyttämää -16 asteen lukemaa, ei harmita yhtään.

Viimeistelyreenit maanantaina menivät hyvin, paitsi että Andyn haukkuminen on taas vähän lisääntynyt. Kokonaan siitä ei ilmeisesti pääse eroon millään, se kun on Andyn tapa osoittaa innostusta lajia kohtaan. Kaikki muut avoimen luokan liikkeet menivät hyvin, jopa nouto päätyi hienosti perusasentoon sivulle, mutta liikkuroituna Andy lähti taas hipsimään luoksetulossa heti perääni. Omatoimireeneissä tätä ei enää tapahdu, joten jotain häiriötä poika ottaa liikkurista tai sitten toimin itse huomaamattani eri tavalla.

Luoksetulon stoppeja on harjoiteltu agilityputken avulla, ja itse luoksetulot on tehty nyt aina suoraan. Yksikin luoksetulon pysäytys itse liikkeessä riittää pudottamaan luoksetulon hiippailuksi seuraavat 50 kertaa. Kokonaista liikettä ei siis voi tehdä kuin kokeessa, ja sen jälkeen on palattava taas suoraan luoksetuloon pitkäksi aikaa.

Kokonaan ilman kisoja ei onneksi tarvitse viikonloppua vietellä. Huomenna molemmat pojat suuntaavat agikisoihin Porin suunnalle Noormarkkuun. Paikasta ei ole kokemusta, mutta halli on kuulemma lämmittämätön. Onneksi iltapäivisin aurinko lämmittää jo melkein plusasteille.

Pakkasella kotisohva houkuttaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti