maanantai 3. kesäkuuta 2013

Arvokisoja odotellessa

Viime kesän SM-kisoissa Andy kisasi 1. kerran miniluokassa.
Yliaikainen puhdas rata ei riittänyt finaaliin.
Kuinkahan käy tänä vuonna? Kuvaa on manipuloitu, toim. huom. :)
Tänä kesänä ohjelmassa on peräti kahdet arvokisat. Perinteiseen tapaan (jokohan tämä olisi peräti  3. kerta?!) karavaani kulkee agilityn SM-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna vanhoilla kotikonnuillani eli Kirkkonummella 15.-16.6. Remu osallistuu TamSKin minijoukkueeseen, ja molemmat pojat ovat lunastaneet paikkansa SM-karsintoihin.

Vuonna 2011 Remu pinkoi TamSKin minijoukkueessa hopealle.
Vielä olisi varaa parantaa...
Tätä kuvaa ei ole manipuloitu, toim.huom. :)
Yllätyksekseni olen Andyn kanssa mukana myös TamSKin tokojoukkueessa SM-kisoissa Pieksämäellä 29.6. Alunperin olin kahden vaiheilla hakemisen kanssa, mutta päätin sitten jättää hakematta, koska avoimen kokeet eivät ole sujuneet toivotusti. Hakuajan jo mentyä umpeen pyydettiin kuitenkin lisää hakemuksia - pitäähän nyt näin isolla seuralla olla kaksi joukkuetta mukana. Pakkohan se sitten oli hakea, kun ihan pyydettiin. Yhdet harjoituskokeet ehdimme vielä suorittaa ennen varsinaisia SM:iä, joskin odotukset eivät ole hirveän korkealla seuraamisongelman vuoksi. Toivotaan, että huono kenraaliharjoitus (Andy, saa yllättää!) tietää hyviä varsinaisia kisoja...

Kyllä me nyt olemme Andyn kanssa uramme huipulla. Kakkosjoukkueella ei onneksi ole hirmuisia tulospaineita, joten yritämme vaan lähteä haistelemaan isojen kisojen ja suuren juhlan tuntua. Ja jos ei kisoista jää muuta käteen, niin ainakin hemmetin hieno edustuspaita! Sitä odotellessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti