tiistai 17. syyskuuta 2013

Pentu kasvaa

Nyt kun Dave on jo seitsenkuinen, tuntuu että aika kuluu liiankin äkkiä. Se on ollut ihana pentu, oppinut äkkiä talon tavoille ja esimerkiksi sisäsiistiksi jo neljän kuukauden iässä. Murrosikä vaanii nurkan takana, helppo pentuaika alkaa olla lopuillaan.

Agilitykisoissa turistina.
Davesta toivottiin ja odotettiin paljon, ja silti se on niin paljon enemmän kuin ikinä osasi edes toivoa. Se on tällä hetkellä rohkea ja reipas, avoin ja seurallinen, hyvähermoinen, nopeaoppinen, kaikin puolin napakymppi. Täytyy vaan toivoa, että murkkuiän mörkökausi ei tätä perusluonnetta muuksi muuta. Cavalierit ovat ainakin hyvinä oppi-isinä hyväntahtoisuuden ja sopuisuuden suhteen.

Hyvä esimerkki Daven luonteesta on vaikkapa se, miten se suhtautui saatuaan selkäsaunan kiukkuiselta bortsulta. Dave palautui tilanteesta nopeasti ja pystyi jäämään kentälle hyvillä mielin, vaikka bortsukin oli koko ajan paikalla, nyt kytkettynä. Mitään psyykkisiä vammoja sille ei ole näyttänyt jäävän, ja luojan kiitos rei'iltäkin vältyttiin, vaikka toinen koira oli irrotettava Davesta miesvoimin. Toivottavasti näiltä episodeilta jatkossa vältytään, ettei mitään mörköjä jää mieleen kummittelemaan.

Päivän mitat: 40 senttiä ja 9,6 kiloa. Täyttä iloa. I'm so in love. ♥

Koko kolmikko.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti