sunnuntai 3. elokuuta 2014

Me ollaan melkein mestareita - sankareita nyt ainakin!

Niin kävi kuin ennakkoon ounastelinkin. Andy oli Porissa Remua nopeampi, se jaksaa aina vetää asenteella! Remu sen sijaan vaikutti kyllästyneeltä, tai ainakin se oli kuumissaan, kumpi sitten onkaan oikea selitys.

Porissa kisattiin siis tämän vuoden cavalierien agilitymestaruuksista. Karsintaratana toimi Heidi Viitaniemen tuomaroima agilityrata. Kaikki kontaktit onnistuivat, ja Andy kipitti kaikista cavaliereista parhaiten - luokan kokonaistuloksissakin se oli hienosti neljäs. Remu teki myös nollan, joskin yliaikaisen. Tulokset riittivät epäviralliseen finaaliin, joka tällä kertaa oli sekin poikkeuksellisesti agilityrata, tuomarina Petteri Kerminen.

Finaalissakin pojat tekivät nollat, ja helpolla radalla Remukin pääsi parempaan vauhtiin. Andy oli silti nopeampi, mutta hävisi Mellille ja Riitta Haaraselle. Onnea paremmille! Andy sijoittui lopulta toiseksi ja Remu kolmanneksi. Näitä sijoituksia meiltä löytyykin jo ennestään - Andy on ollut kerran aiemminkin kakkonen, ja Remulla on plakkarissa sekä toinen, kolmas että neljäs tila...

Remun finaalirata.

 Andyn finaalirata.


 

Palkintojenjaossa ja kisojen jälkeen nähtiin taas melkoinen Andy-show. Yhtäkkiä tajusin selvästi, että Andy on väsyessään kuin pikkupoika - se alkaa känkkäränkkäillä ihan niin kuin pienet lapset. Tokihan päivä oli pitkä ja kuuma, ja Andy vielä veti koko päivän kovilla kierroksilla. Nyt ladataankin taas akkuja (että jaksetaan taas riekkua...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti