lauantai 27. joulukuuta 2014

Vuoden viimeiset

Lahdessa piti olla Salme Mujunen, joten sinne siis, varsinkin kun reissun pystyi hyvin yhdistämään äidin luona vierailuun Mikkelissä. Lopulta ilmoittautujia tuli niin paljon, että tuomareita haalittiin lisää, eikä mineille osunut Salme Mujusta. Eka starttikin alkoi jo kello 8 aamulla, joten herätys oli Mikkelissä ennen viittä. Vähän jäi visiitti lyhyeksi...

Ensimmäisellä agiradalla Remun puomi oli täpärääkin täpärämpi, ja Allan Mattson tuomitsi sen virheeksi. Muuten meno oli sujuvaa, ja etenemäkin mukavat reilu 4 m/s.

Toisella agiradalla alku epäonnistui, mutta tietysti tällä radalla Remu teki hienon juoksupuomin. Vauhti tuntui ohjaajasta parhaimmalta, mutta hylkäyksen vuoksi siitä ei saatu mustaa valkoiselle.

Viimeisenä oli hyppyrata, joka sujui taas remumaisen varmasti. Vauhti oli edelleen yli neljän, joten hyvässä kunnossa näyttäisi Remu olevan. Harvempi kisa- ja treenitahti tuntuu sopivan sille hyvin. Eihän näillä vauhdeilla paljon juhlita, kun kärkii menee nykyään jo viiden etenemillä, mutta tähän on nyt tyytyminen.


A-rata, 5 virhepistettä.


B-rata, HYL.

 C-rata, hyppynolla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti