torstai 1. tammikuuta 2015

Menneitä ja tulevia

Piti oikein tarkistaa, mitä tavoitteita ja toiveita esitin vuodelle 2014. 

Ensi vuodelle toivomme erityisesti terveyttä.
Tämä toive toteutui lähestulkoon. Remun sydän on pysynyt ennallaan eikä endokardioosi oireile mitenkään. Remu voi edelleen kisata agilityssä ja juosta metsissä. Andyn eturauhasvaivat uusivat, joten se kastroitiin huhtikuussa. Sen jälkeen Andy oli kuin nuori poika, ja kisasi innolla koko kesän. Syyskylmät toivat lonkkavaivat tullessaan, joten päätimme päästää Andyn agilitystä eläkkeelle. Rally-tokostakin pidettiin taukoa suurin osa syksystä, jota takapää ei turhaan rasittuisi. Lepo on tehnyt hyvää, Andy on taas oma puuhakas itsensä.

Remulta poistettiin kahteen otteeseen hampaita, ja Dave sai alkuvuodesta tassuhaavan, joka onneksi parani nopeasti. 

Andyn kanssa pyrimme suorittamaan rally-tokon avoimen luokan kesällä.
Check and done. RTK2 saavutettiin lokakuussa. 

Agilitysäännöt muuttuvat, ja harkinnassa on Andyn pudottaminen kakkosluokkaan. 
Andyä ei lopulta pudotettu kakkosiin, vaan se sai jäädä eläkkeelle. 

Remu jahtaa voittoja edelleen, terveyden niin salliessa. Toivottavasti kotiSM-kisoissa tulisi onnistuminen, ihan siellä finaalissa asti. 
Remun agilityvuosi taisi olla tuloksellisesti laihoin. Vauhti hyytyi eikä tuloksia tullut totuttuun tahtiin, joskin Nokialla Remu yllättäen voitti yhdet kisat. SM-kisoissa Remu ei päässyt finaaliin (ei päässyt Andykään)... 

Daven kanssa tarkoituksena on aloittaa rally-tokoilu ihan kisamielessä. Alokasluokan suorittaminen voisi olla sopiva tavoite. 
Check and done. RTK1 saavutettiin lokakuussa. 

Agilityssä Daven kisaikä täyttyy syksyllä, mutta tavoitteita ei sen suhteen vielä ole. Jos estevarmuus ei ole kunnossa, kisaamisen ehtii aloittaa myöhemminkin.
Kontaktit ovat edelleen kesken, mutta Dave kisasi kaksi kertaa virallisella hyppyradalla. Ekalta radalta tulos, mikä täytti taivoitteet, ja tokalta sitten jo voittonolla ja luva.

Näyttelyihin on tarkoitus välivuoden jälkeen palata ainakin Andyn kanssa - veteraanikehät kutsuvat. Jos Andy malttaa jättää Remun korvat rauhaan, Remukin voi päästä kehässä pyörähtämään.
Andyn kanssa päästiin jo näyttelypaikalle asti, mutta huonosti informoituina meillä oli vääränlaiset paperit kastraatiosta. Voi olla, että suurin into päästä veteraanikehään tyssäsi tähän tyrmäykseen.

Ai niin, Daven kanssa käytiin kerran virallisessa näyttelyssä. Tuloksena oli EH, erittäin hienolla arvostelulla.

Entä mitä toivoisin vuodelle 2015?


Terveyttä. Ihan jokaiselle.

Jos mahdollista, Andyn kanssa olisi kesällä kiva päästä pyörähtämään rally-tokon voittajaluokassa.

Remulle toivon edelleen hyviä agikisoja. Nykyinen harva treenitahti (kerran kuussa) ja harvempi kisaaminen näyttää tekevän hyvää sen motivaatiolle.

Daven kanssa treenataan taas kevätkausi ohjatusti rally-tokoa, joten ainakin avoin luokka pitäisi tänä vuonna saada suoritettua.

Daven kontaktit kuntoon ja agiradoille kisaamaan.

Ja vielä oma spesiaalihaaste: ilmoittauduin Remun kanssa mukaan TamSKin paragilityryhmään. Piti ihan hankkia lisenssi ja kaikki! Saas nähdä mitä tämä projekti poikii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti