maanantai 26. tammikuuta 2015

Vauhtiviikonloppu

Lauantaina Remu kävi kisaamassa kolme starttia TamSKin omissa kisoissa. Ensimmäisellä agiradalla oli kuulemma paras vauhti, mutta jostain syystä koira harhautui renkaalle kun piti juosta A. Toinen agirata ja hyppäri olivat nollaratoja, ja sijoituksetkin ihan kohtuulliset 5 ja 6. Itse sairastin kotona, mutta kaksi rataa saatiin nauhalle, kiitos Outin ja Anun.

Aginolla.

Hyppynolla.

Sunnuntaina olin sen verran toipunut, että lastasin koko kolmikon autoon ja suunnistin cavaliertapaamiseen. Dave oli paikalla vierailevana tähtenä, luvan saatuaan. Etukäteen vähän jännitti, miten se suhtautuu parinkymmenen koiran vipellykseen, ja erityisesti niihin muihin, vieraisiin uroksiin.

Turhaan jännitin, Dave oli kuin kala vedessä. Taitaa raukka luulla itseään cavalieriksi. Muuten pojat eivät antaneet mitenkään hirveän hyvää kuvaa itsestään: Andy yritti ensin komentaa koko laumaa, ja huomattuaan sen turhaksi, alkoi komentaa minua:
Dave ja Remu sekosivat ihanista tytöistä, ja välillä oli pakko pyydystää kaksikko hihnoihin rauhoittumaan.
 
 
 

Andy touhusi omiaan, mutta se hyöty kastraatiosta on, että tytöt taisivat olla kiinostuneempia Andystä kuin Andy tytöistä: 

Näin paljon meitä oli:
(kuvat Kari Bragge).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti