torstai 30. huhtikuuta 2015

Mikkelin kisat

Viime viikonloppuna käytiin palelemassa Mikkelissä asti, kun muutenkin sattui olemaan sinne asiaa. Perjantaina Dave kisasi kaksi agirataa ja lauantaina Remulla oli hyppäri ja kaksi agirataa.

Dave esiintyi pätevästi ja varmasti, kuin olisi kisannut ikänsä. Eka rata tyssäsi keppeihin, ne kun oli laitettu loppumaan päin seinää. Moni koira lopetti pujottelun kesken, niin Davekin, ja tästä tuli HYL, kun Petri ei lähtenyt uusimaan saadakseen sujuvan ratasuorituksen.

Toinen rata oli noviiseille vähän helpompi, ja Dave tekikin komeaa nollaa loppusuoralle asti. A:lla askeleet eivät sopineet, ja tästä tuomari antoi täpärän vitosen. Kisan nopein aika kuitenkin, ja sijoitus toinen.Remu oli lauantaina jotenkin nukuksissa tai ainakin muissa aatoksissa. Eka rata oli hyppäri, ja se sujui muuten hyvin, mutta Remu ei löytänyt keppien aloitusta. Kisassa oli mukana yksi juoksuinen narttu, ja johtuiko sitten tästä vai jostain muusta, mutta pasmat sekosivat kahdella seuraavalla radalla totaalisesti. Toki ensimmäinen ulkokisakin voi vaikuttaa, samoin ensimmäinen hiekkapohjakisa tänä keväänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti