sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Melkein nolla

Suvi ja Andy kisasivat tänään SDP:llä TamSKin kisoissa. Minä sain kunnian toimia koirakon huoltajana, mutta siihen vaadittiin ehdotonta tottelevaisuutta ennen ratoja. Tein työtä käskettyä enkä onnistunut häiritsemään koirakon ratoja - ainakaan pahemmin.

Agiradalla Andyllä oli hyvä meno päällä, mutta TAAS (!!!!!!) se loikkasi puomin kontaktin törkeästi. Loppusuoran putkelle Suvi vei takaaleikkauksella, jota Andy ei kestänyt vaan juoksi ohi. Lopputuloksena 10 virhepistettä ja 1,37 sekuntia yliaikaa. Ohjaajaa harmitti radan jälkeen vietävästi.

Hyppyrata oli aika kiemurainen, ja ohjaaja mietiskeli vielä ennen rataa, mahtaako muistaa sitä sittenkään. Hyvin muisti, mutta Andy vaan oli vähän jähmeä. Muutama pitkä kaarros tiesi sitä, että parivaljakolle tuli jo toinen yliaikainen hypärinolla.

Ohjaaja jäi haaveilemaan nopeammasta kisakaverista. Hyvä mieli tästä päivästä silti jäi. Suvi on hyvin päässyt jyvälle kolmosten kiemuroista. Helpompaahan se olisi aloittaa kisaaminen ykkösistä kuin kolmosista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti