perjantai 15. helmikuuta 2013

Viime vuosi sinetöitynä

Lopultakin kaikki vuoden kisojen pisteet on laskettu ja tulokset selvillä. Saldo jäi mukavasti plussan puolelle, molempien karvakuonojen kohdalla. Kehitystä on selvästi tapahtunut, ja varsinkin Remu kiitää nyt uransa huipulla. Toivottavasti noston varaa löytyy vielä!

Remu:
vuoden miniagilitykoira TamSK: 2. sija
vuoden agilitycavalier 3. tila

Andy:
vuoden tokocavalier: voitto!
vuoden tokotulokas TamSK: 6. sija

Andy kisasi niin vähän agilityssä, etten hyvistä tuloksista huolimatta viitsinyt ilmoittaa sitä edes vuoden agilitycavalier-kisaan. Siellä kun mukaan lasketaan kaikki nollat, eli käytännössä eniten kisanneet pärjäävät parhaiten. Siihen nähden Remun kolmas tila on pieni ihme, silläkin oli startteja viime vuonna vain kolmisenkymmentä (Andyllä 18).

On ollut hienoa huomata, mihin kaikkeen cavalierista onkaan. Agilitykoirien joukossa se on kuin Lada Ferrarien parkkipaikalla (Sannaa lainatakseni), tokosta nyt puhumattakaan. Hyvän ohjaajan käsissä cavalier voi silti päästä yllättävän pitkälle, ja senpä vuoksi Andyn tokoura alkaa takuuvarmasti olla siellä ns. paremmalla puolella... Remulle toivon tulevaisuudessa edes kerran onnistunutta suoritusta SM-kisoissa, koirakko olisi sen niin ansainnut. Toki SM-joukkuehopea palkintokaapissa lämmittää mukavasti edelleen.

Ensi vuoden tavoitteiden kanssa täytyy olla varovainen, nuo pirulaiset kun tuppaavat ylittämään kuvitelmani. Jospa kerrankin vaan katseltaisiin, mitä vuosi tuo tullessaan. Nautitaan reeneistä ja kisoista, tuli mitä tuli. Vuodet kuitenkin vierivät nopsaan, eikä Andylläkään kisavuosia liene enää montaa jäljellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti