keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Agirotua ja videonauhaa

Agirodussa tapahtui toki muutakin kuin Finnish Open. Perjantain sateessa Remu teki ensin hyppynollan, ja Andy hyllytti, kun ohjaaja unohti radan. Kai näin täytyy käydä aina joskus, varsinkin kun on ihan lupa hyllyttää - kilpailujen teeman mukaisesti. Agiradalla molemmat tekivät vielä hyvät nollat, ja sitten olikin hyvä lähteä yöksi kotiin kuivattelemaan vermeitä...

Remu finaaliradalla.
Aamulla käytiin ensin Finnish Open -karsinnat ja sitten iltapäivällä finaalit. Remu oli Andyn tavoin hyvässä vauhdissa, mutta hyllytti finaalissa. Alla oli siinä vaiheessa jo vitonen puomin kontaktista. Kuuluttaja luuli virheellisesti, että pari tekee nollaa, ja kun kuuluttaja korjasi virheensä, ohjaaja herpaantui ja hyllytti loppusuoralla. Himpskatin kuulutukset!

Illalla oli vielä yksi agirata molemmille. Remu loikkasi taas puomin kontaktin, mutta Andylle tuomittiin puhdas nolla. Andyn kontaktit olivat koko viikonlopun melkoisen täpäriä, niinkuin videonauhat paljastavat. Tuomiot menivät nyt kuitenkin näin, ja hyvä niin.

Ohjaaja juoksi viikonlopun aikana yhteensä 10 rataa, joista saldoksi jäi 7 nollaa, 2 hylkäystä ja 1 vitonen. Nopeusennätykset paukkuivat lauantaiaamun karsintaradalla, josta jäi erityisen hyvä mieli, kuin myös Andyn Finnish Open -hopeamitalista tietenkin. Cavalieria ei ole montaa kertaa nähty palkintopallilla suomenmestaruuskisoissa.

Aia tarkistaa Daven kampauksen.

Dave oli turistina molempina päivinä, ja sitä helpompaa kisaturistia ei kyllä löydy. Tarvittaessa se oli aina valmis menemään häkkiin tirsoille tai muuten vaan odottelemaan, ja aina se oli yhtä ilahtunut kun se pääsi radan reunalle tai leikkimään muiden kooikkeripentujen kanssa. Pojalla on hermot kohdallaan! Ehkä vuoden päästä Davekin pääsee osallistumaan agirotu-karkeloihin möllijoukkueessa. Tänä vuonna joukkuekisat jätettiin suosiolla väliin.


  Remun Finnish Open -radat

Remun muut radat
 Andyn muut radat (Andyn Finnish Open -radat löytyvät edellisestä päivityksestä.)
Veea ja Ego ihmettelevät sylivauva-Davea.


Superpennut Veea, Ego, Aia ja Dave. Vain Utu puuttuu kuvasta.
Tyytyväiset Finnish Open -kakkoset.


TamSKille tuli Finnish Openista oikea hopeasuora: mineissä hopealle Andy ja Petri,
medeissä Tikru ja Johanna Nyberg, makseissa Puubi ja Tommi Raita-aho.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti