maanantai 5. elokuuta 2013

3 x 2

Joko kohta mennään?
Kesälomani viimeisenä päivänä tehtiin Suvin ja Andyn kanssa päivän reissu Pohjanmaalle Vöyriin, jossa järjestettiin tänä vuonna nuorten agilityn SM-kisat. Suvi halusi kisata vain Andyllä, jotta voi keskittyä ohjauksiin kunnolla, Remun kanssa kun ei ole tullut reenailtua yhtään, ja poikia ei voi ohjata radalla samalla tavalla.

Varmuuden vuoksi Suvi ilmoittautui myös tavalliseen iltakisaan, jos vaikka tie tyssäisi jo karsintaradalle. Vöyriin asti ei haluttu nimittäin lähteä ajelemaan vain yhden radan takia. Loppujen lopuksi Suvi ja Andy saivat kuitenkin juosta helteessä kaikki kolme rataa, ja kiitos energia- ja palautusjuomien, Andy jaksoi koko pitkän päivän upeasti!

Karsintaradalla Andy oli vielä jähmeä, vauhti oli hakusessa ja lisäksi se loikkasi keinulta ennen kontaktia sivuun. Vitonen tästä, mutta tulos riitti karsinnan kakkostilaan ja finaalipaikkaan. Minimitavoite täytetty!

Karsintaradan kolme parasta, jotka selvittivät tiensä finaaliin.
Miniluokan voitosta pääsivät kisaamaan myös 1- ja 2-luokan koirakot.


Finaaliradalla Andy suorastaan lensi (etenemä 3,96), ja Suvi ohjasi hienosti puhtaan nollaradan. Vain pikkuinen kääpiövillakoira oli vielä nopeampi, joten koirakko sai kivuta tutusti taas kakkospallille. SM-hopeaa, tuuletuksia!!

Junioreiden (14-17 -vuotiaat) miniluokan voittajakolmikko.


SM-kisat olivat ohi neljään mennessä, joten kävimme hetken keskustelua siitä, kannattaako iltakisaan jäädä. Jäimme kuitenkin, koska Andyssä tuntui olevan hyvin virtaa, ja onneksi jäimmekin. Parin tunnin odottelun jälkeen koirakko starttasi radalle, ja teki taas puhtaan radan. Lopputuloksissa Suvi ja Andy sijoittuivat taas toiseksi, joten jäimme sitten odottelemaan vielä palkintojenjakoa.

Iltakisan kolme parasta.

Tästä osattiin jo kotiin. Eikä tarvinnut edes seurata sateenkaarta.
Huikean päivän kruunasi piiiiiitkä kotimatka, jonka aikana tähän asti varmatoiminen navigaattori sekosi kaksi kertaa. Oli kiva todeta olevansa eksyksissä jossain päin Pohjanmaata sunnuntai-iltana kello yhdeksän, ilman minkäänlaista karttaa... Kotiin päästiin vähän ennen puolta yötä. Olipa reissu! :)
Tässä vielä Suvin ja Andyn finaalirata:


SM-hopeamitalistit vauhdissa.
3 kommenttia:

 1. Onnea taitavalle kaksikolle! Suville sopivat selvästi parhaiten kisat, joissa on tavallista suuremmat panokset. Niin hienoja ratoja ja tuloksia!

  VastaaPoista
 2. Isot onnittelut teille, Suvi ja Andy! Tosi hieno suoritus. Rapsutuksia Andylle puolestamme... Voitte kyllä rapsuttaa kahta muutakin :-)
  T. Raija ja Juha

  VastaaPoista
 3. Kiitos, välitetään onnittelut asianosaisille! Suvi on ennen kaikkea hyvä kilpailija - isänsä tytär... :)

  VastaaPoista