sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ylökk ja juniorcup

Tänään Andy ja Remu kisasivat Ylökkin 25-vuotisjuhlakilpailuissa. Remu juoksi Petrin kanssa kolme rataa ja Andy Suvin kanssa kaksi, koska illalla oli vielä luvassa juniorcupin finaali.

Remu teki norminollat hyppyradalta ja toiselta agilityradalta. Toinen agirata oli nopeampi, mutta askelet eivät sopineet tällä kertaa puomin alastuloon, josta vitonen, ja lisäksi viimeinen rima putosi, ilmeisesti aurinko häikäisi sen verran. Päivän päätteeksi Remulla on nyt kuitenkin ensi kesän SM-nollat kasassa.

Suvin kisapäivä oli tuskien taival, sillä Andy ei kestä Petrin mukanaoloa. Hyppyrata oli kaatua jo lähtöön, josta Andy poistui tervehtimään huoltojoukkoja. Suvi kuitenkin otti lentävän lähdön, ja sai Andyn hyvin mukaan, mutta kepeillä Andyn keskittyminen taas hajosi, ja se otti kympin. Jostain tuli vielä vitonen (tuloslapussa luki kosketus, joten olisiko koskenut pituuden palikoihin?). Toinen rata oli puhdas, mutta todella hidas, koska Andyn piti moneen kertaan tarkistaa, missä huoltojoukot ovat. Yliaikaa tuli melkein viisi sekuntia.

Illan juniori/senioricup-finaaleista jätettiin Petri kotiin, mikä oli viisas päätös. Andy oli taas täynnä virtaa, kun kisapaikalle saavuttiin toistamiseen. Finaalirata oli puhdas ja suht nopea, taas sitä Andyn normaalitekemistä. Kontaktitkin olivat hienot.

Miniluokan voitto tuli, kun muutama nopea koirakko hyllytti ja toiseksi tullut sheltti arpoi liian kauan kontakteilla. Andyn jättiläispokaalien rivi alkaa olla ihan kunnioitettava, ja kaikki ovat tältä kesältä...


2 kommenttia:

  1. Se Andyn vitonen tuli keppien yhteydessä kosketuksesta ohjaajaan, satuin olemaan siinä ihan vieressä näkemässä. Onnea taas yhdestä isosta pokaalista! :)

    VastaaPoista
  2. No niinpä tietenkin, kas kun en tullut tuota ajatelleeksi. Kiitos tiedosta!

    VastaaPoista