sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Andy tykittää

Tiistaina vietettiin Remun synttäreitä vähän alavireisissä merkeissä. Ihmettelin mikä poikaa vaivaa, mutta seuraavana päivänä se selvisi, yksi hammas heiluu. Loppuviikosta käytiin näytillä lääkärissä, ja poisto-operaatio on varattu puolentoista viikon päähän. Tiistain jälkeen Remu on kuitenkin taas ollut oma itsensä, joten sunnuntain kisoja ei peruttu.

Johtuiko sitten hampaasta vai mistä, mutta Andy pesi Remun Janakkalassa 2-0. Ensimmäisellä radalla Andy oli yli sekunnin Remua nopeampi, se suorastaan vaati päästä radalle ja tykitti niin kovaa kuin osasi. Etenemä agiradalla tasan 4 m/s, joten hienosti meni! Suoritus palkittiin viidennellä sijalla lähes viidenkymmenen koiran joukossa. Remukin teki nollan ja oli seitsemäs.

Toisella radalla kepit oli sijoitettu niin, että pujottelu tehtiin vinosti seinää päin. Ohjaaja ei osannut tätä varoa, mutta eipä näihin ole taidettu aiemmin törmätäkään. Remu väisti seinää selvästi, sillä koskaan ennen en muista sen jättäneen keppejä kesken. Ja nyt se teki sen useampaankin kertaan. Ohjaaja muutti ohjaustaan Andylle ja teki valssin keppien päähän, mikä toimi hyvin. Andylle taas nolla, ja sijoitus oli kuudes. Etenemä oli vähän hitaampi, koska radalla oli sekä pussi että keinu, Andyn inhokit.

Andy tykittää ekalla agiradalla. Sijoitus 5.
 
 
Andyn toinen rata, tuplanollaa pukkasi. Sijoitus 6.
 
 
Remun eka rata, nolla ja sijoitus 7.
 
 
Remu ei pujottele päin seinää.


Dave oli turistina mukana. Kokeilin sen hermoja ottamalla sen kerran  keskelle ahtautta ja meteliä, ja hienosti se kykeni tekemään rally-tokon perusasentoja. Hyvät on hermot!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti