maanantai 17. helmikuuta 2014

Nuori, kaunis ja taitava

Dave viettää 1-vuotispäiviään "töissä" - agilitytreeneissä Kaarinassa. Koirakko oli juuri tekemässä lähtöä kun tulin töistä kotiin, ja voi sitä riemun määrää, kun Dave näki minut. On se rakkautta - molemmin puolin!

On mahdotonta sanoa, mikä Davessa on parasta, se on niin ihana pakkaus. Se on rohkea, avoin, sosiaalinen, innokas, fiksu, nopea, ketterä, kiltti, hyvähermoinen... Siinä yhdistyvät cavalierin ja koikkerin parhaat puolet. Kaiken lisäksi se jäi kuin jäikin medikokoiseksi, kotisäkämittaus näytti kaikkea väliltä 39-41 cm.

Ihastuttavan luonteensa lisäksi Dave on myös kaunis, tosin ei rotumääritelmän mukaan. Sitä ei silti kysytä, kun koiranpoika hurmaa tutut ja tuntemattomat persoonallisella ulkonäöllään. Sutjakkaa koiraa on toistaiseksi alle 9 kiloa, eli se painaa pari kiloa vähemmän kuin "pikku"veljensä. Isoin, mutta pienin. Nuori, kaunis ja taitava. Oikea onnenpotku. Seikkailu, joka on vasta alkumetreillä.

Kiitos Ritvalle, Kaisalle, Outille, Esalle ja Sannalle. (Andy ja Remu eivät kiitä, mutta ovat ehkä antaneet jo anteeksi.)

Viime talvena Andy sai varjon, joka seurasi sitä joka paikkaan.


Koko jäyhä joukko. Remu 6 v., Dave 1 v., Andy 7,5 v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti