torstai 27. helmikuuta 2014

Hampaaton johtaja


Remun hammasoperaatiosta tuli lopulta luultua suurempi. Aika oli neljältä, ja vasta seitsemän jälkeen poika kannettiin pökertyneenä odotustilaan. Yhden hampaan poisto vaihtui kolmeksi, ja kipua oli lisäämässä hampaiden väliin poikittain kiilautunut tikku, jonka jäämiä piti poistaa ientaskua myöten. Kaksi alahammasta jäi vielä odottamaan poistoa, joka kuulemma pitäisi tehdä lähikuukausien aikana.

Kaksi viikkoa Remu-reppana syö pehmeää ruokaa ja kipulääkkeitä tarpeen mukaan. Sairaslomasta tulee kohtuullisen pitkä. Toivottavasti olo on toipumisen jälkeen entistä ehompi.

Yhden laumanjäsenen sairastaminen on saanut taas miettimään laumamme arvojärjestystä. Dave kunnioittaa Remua, eikä nyt ole uskaltanut mennä edes kovin lähelle, haistelee vaan varovasti kauempaa. Andy puolestaan olisi käynyt heti Remun kimppuun, ja sitä onkin pitänyt hätistellä kauemmas. Andy on selvästi mustasukkainen Remun saamasta ylimääräisestä huomiosta. Andyä Dave ei kunnioita yhtään, roikkuu takajalassa ja haastaa leikkiin, sanoi Andy sitten mitä hyvänsä. Davea taas eivät cavalierit haasta koskaan, joskus sitä voi nuuhkaista ohimennessään. Ota näistä sitten selvää... Ehkä laumanjohtajia olemmekin me ihmiset, ja koirat vaan tulevat toistensa kanssa toimeen kuka mitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti