sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Vauhtiratoja HattulassaTakaboksista ei kuulunut inahdustakaan koko matkan aikana.
Kesäkausi korkattu, nimittäin ensimmäiset ulkokisat tänä keväänä. Karavaani kulki tällä kertaa Hattulaan, jossa ei olla ennen käytykään. Autoon pakattiin kaikki kolme karvaista, eli Dave pääsi mukaan ensimmäisiin agilitykisoihinsa. Omalla pihalla huomattu pieni ääniherkkyys vähän arvelutti, mutta agilitykentän laidalla Dave oli kuin kotonaan - taitaa olla äidinmaidosta imetty jo tämä tuntuma...
 
Radat olivat Allan Mattssonin käsialaa, ja kuin tehty meidän pojille. Kiemuraa toisen perään, mikä tiesi suurta hylkäysten määrää. Pojat olivatkin parhaimmillaan heti ensimmäisellä agiradalla, molemmat pinkoivat yli 4 m/s, ja Remu päätyi kakkospallille puhtaalla suorituksella. Andylle tuomari arpoi vitosen puomin alastulosta, ja saman kohtalon taisi kokea suurin osa koirista. Ilman tätä tuomiota Andy olisi ollut kolmas ja pokannut sertin, mutta kun ei niin ei, taaskaan...

Toinen rata sopi pojille vielä ensimmäistäkin paremmin, mutta pieleen meni. Molemmille hylkäykset todella erikoisista virheistä, harhautumisesta väärälle esteelle. Sitä ennen plakkarissa oli jo vitoset puomin kontakteista, jotka todella hypättiin tällä kierroksella, joten hylly ei sikäli harmittanut.

Hyppyradalle starttasi enää Remu, Andy kun ei jaksa kolmea rataa täydellä sykkeellä. Remukaan ei ollut enää parhaimmillaan, mutta juoksi silti puhtaan nollan ja taas yli neljän etenemällä.


 
Dave keskittyi ihastuttamaan ihmisiä ja haikailemaan jokaisen vastaantulleen koiran perään. Remun hyppyradan se katseli tarkasti sylistäni, toivottavasti jotain oppia jäi myös takaraivoon.
Kisat takana, palkintojenjakoa odotellessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti