tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kevätmietteitä ja -kuvia

Rally-tokorintamalle kuuluu kohtuullisen hyvää. No Andystä en osaa sanoa juuta enkä jaata - osaahan se, mutta haluaako tehdä, se nähdään sitten seuraavan kerran vappukisoissa. Muuten eka virallinen startti, rally-tokosta tulee virallinen laji 1.5. Päätin, että Andy jatkaa avoimessa luokassa, toinen vaihtoehto olisi ollut aloittaa alusta.

Dave on edistynyt mukavasti, se osaa jo kaikenlaista, joskin malttia vielä kaivattaisiin. Jos vire on liian korkealla, niinkuin nyt vuosikkaan koikkerin kanssa saattaa joskus olla, se ei malta seurata vaan edistää, ja eteenmenoissa se voi vaikka hypätä vasten tai kaataa kyltin. Kun pahimmat höyryt on päästelty, seuraaminen sujuu ihan ok joskin vähän väljästi, ja alokasluokan liikkeet alkavat olla hallussa (samoin voittajan ja mestarin käännökset muuten...).

Vaikeinta Davelle on istuminen ja paikallaan makaaminen ohjaajan kiertäessä. Tätä on nyt tahkottu etupalkalla, ja pikkuhiljaa alkaa tämäkin onnistua. Ja mikä on kaikkein mukavinta Daven kanssa, se ei hauku radalla!

Jossain ihme keväthuumassa ilmoitin Davenkin jo ekoihin kisoihin, tosin epävirallisiin sellaisiin. Hauska nähdä, miten vireen saa kohdilleen kisatilanteessa.

Loppuun vielä tämänpäiväisiä keväisiä kuvia - takatalvea odottaessa. Pessimisti ei pety!Arvaa mikä äänitehoste liittyy tähän kuvaan?
(Oikea vastaus - murina, häntäkin sen kertoo.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti