keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ruuhkaa sairastuvalla

Andy liittyi joukon jatkoksi sairastuvalle. No Remu on sentään saatu niin hyvään kuntoon, että se kävi jo agitreeneissä ja kisakieltokin päättyy kohta. Andy sen sijaan aloitti samanlaisen epämääräisen oireilun kuin syksyllä: kävely muuttui jäykäksi ja köpöttäväksi eikä se halunnut enää hypätä itse sohvalle.

Katriina kävi hoitamassa Andyä ja totesi selän syvien lihasten olevan pahasti jumissa. Jumit saatiin auki, mutta vaivojen aiheuttaja epäilyttää. Olisiko eturauhanen taas aktivoitunut? Varmuuden vuoksi varasin Andylle saman tien ajan lääkäriin. Jos ultrassa näkyy eturauhasen suurentumista, seuraava toimenpide on selvä.

Dave tuntuu toipuvan hyvää vauhtia. Se ei oikeastaan onnu ollenkaan. Joko kipukynnys on todella korkea tai sitten haava on juuri sen verran anturan sivussa, ettei siihen tosiaan satu. Nyt kuitenkin tiedämme, mikä on koikkerijumi. Kun Dave saa kaulurin päähän, se juuttuu niille sijoilleen. Tänään se joutui pitämään tötteröä kahdeksan tuntia, ja löysin sen juuri niiltä sijoilta, johon sen aamulla jätin. Riehuminen alkoi heti kun kauluri lähti.

Ulkona Dave viipottaa sukka jalassa. Tassuhaava ei paljon vauhtikoikkerin menoa hillitse...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti