maanantai 17. maaliskuuta 2014

Seuraava potilas

Juuri kun ehdin mielessäni iloita Remun toipumisesta ennalleen, saimme sairastuvalle uuden potilaan. Petri lähti Outin ja Egon kanssa sunnuntaina agitreeneihin, ja loppulenkillä Outi huomasi, että joku vuotaa verta. Davehan se oli, ja etutassun anturasta löytyi ilmeisesti lasinpalasen viiltämä syvä ja runsaasti vuotava haava.

Koira kiikutettiin päivystykseen, jossa se rauhoitettiin ja antura tikattiin neljällä tikillä umpeen. Kotiin tuli täysin pökkyräinen koira, joka ei reagoinut mihinkään. Iltalenkin se tepasteli varovasti tassupaketillaan, ja meni sitten heti takaisin nukkumaan.
 
Sitä suurempi oli yllätys aamulla kun avasin silmät,  pakettitassu läiskäisi päin näköä ja koira oli sen näköinen, että eikös jo mentäisi?! Se ei edes ontunut, yhtä kiire oli ulkona kuin aina ennenkin. Saapas nähdä, miten sen saa varomaan tassuaan, jos kipukynnys on tuota luokkaa...

Tikkien poisto on kymmenen päivän päästä, jos haava paranee hyvin. Näistä saattaa tulla vähän tavallista pidemmät kymmenen päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti